top of page

Sexuální sny a nevěra ve snech

V tomto článku s vámi chci posdílet můj příběh se sexuálními sny na kterém je krásně ukázáno kolik možností a hlubokých léčivých proměn tyto sny mohou nést. Zároveň jsem po čase práce s klienty zjistila, že většinou mají tyto Noc plná vášně může ráno přinášet buď pocit blaženosti, naplněnosti, anebo pocit studu a strachu.

Ve snech máme unikátní příležitost prožít nádherné posvátné sexuální prožitky, zároveň si ale také můžeme díky kontroverzním snům odhalit naše stíny a strachy.


Né vždy i hluboké sblížení se druhou osobu ve snu může znamenat doslovně to co je vyjeveno, pamatujme na to, že sny mluví symbolickým jazykem.sny podobný charakter a i podobný výklad.

Možná se v tom najdeš také a pomůže ti to zodpovědět možná hluboce skryté otázky které je někdy těžké vyslovit i před blízkým přítelem.


Můj první velmi intenzivní sexuální sen přišel v prvním těhotenství. Byla jsem překvapena s jakou intenzitou. Objevovaly se mi dva druhy těchto snů.

Jeden z nich byl, že já se oddávám sebe potěšení, což pro mě tenkrát bylo traumatickou představu. Pochopila jsem, že pokud mám rodit, potřebuji se se svou vaginou skamarádit, poznat ji, prozkoumat. Vždyť tam tudy vyjde na svět nová lidská bytost. Uvědomila jsem si, že tento druh snu je pro mě zasvěcením do své posvátné sexuality a že tím mě život sám připravuje na porod.

Tento druh snu se velmi často objevuje u těhotných žen.


Ve druhém tipu snu byly výjevy, kde jsem se pomilovávala se ženami.

Netrvalo dlouho a já pochopila, že nejde o to, že by se mi otáčela moje sexuální orientace, ale nýbrž o to, že v těhotenství se mi poprvé otevřela plně ženská síla a sny naznačují, že je čas abych se ponořila do prozkoumávání ženství a zároveň se učila přijímat a milovat ženské tělo, což pro mě tenkrát nebylo úplně snadné.

Díky těmto uvědoměním se mé sny proměnily a začaly mi ukazovat konkrétní výjevy, jak toto praktikovat v životě.


Byl to pro mě velký dar a zároveň hluboký proces, který jsem se styděla s kýmkoliv sdílet.

Moje druhá etapa sexuálních snů se týkala nevěry. Když jsem já byla nevěrná svému muži ve snu, bylo to pro mě ještě uchopitelné. Vysvětlila jsem si to čtyřmi způsoby:

  1. Nejsem naplněná v našem vztahu a proto mě na to sny upozorňují.

  2. Potřebuji podpořit ve svém životě svého vnitřního muže, více si stoupnout do mužské síly.

  3. Dostávám zasvěcení které pak můžu praktikovat se svým partnerem.

  4. Přejímám určité kvality od osoby se kterou se pomilovvám.

Vždy záleželo na pocitu, který jsem měla po probuzení a také na přesném průběhu snu.

Pokud se ale jednalo o sny ve kterých probíhala nevěra u mého partnera, ať už se sny o tom zdály mě, nebo mému muži velmi mě to emočně rozhazovalo.

Vznikaly z toho náročné emoční stavy které jsem ihned po probuzení šla řešit jógou, meditací, ledovou sprchou a dechovými cvičeními.

Věděla jsem, že ty to sny jsou pro mě velkou zprávou. Cítila jsem jasně, že je v nich ukryt poklad, ale neustále mi unikalo jaký. I když sny probíhaly u mého muže věděla jsem, že se mu zdají proto, že mi dává příležitost si zpracovat nezpracované. Vždy se mnou laskavě tyto sny sdílel a pomáhal mi procházet bolestí, kterou ve mě otvíraly.

Nevěra je hluboké téma, sahající až ke strachu o exitenci.

Postupně jsem získávala skrze terapie, konstelace, medicíny různé puzzle odpovědní.

Až do nedávna kdy mi na hodině zpěvu do sebe všechny puzzle zapadly.

"Tyto sny mi připomínají můj vztah k sobě samé. Moji sebe lásku a sebe hodnotu. Pokud budu naplněná, krásná, zářivá žena a můj muž i přesto se bude dívat jinam, tak pak nemá náš vztah smysl a já vím, že ke mě přijde ten kdo uzří mě tak, jak se zřím já a bude si mě vážit, tak jak si sebe vážím já."

Došlo mi, že tyto sny přicházejí proto, aby mi připomněly mojí důležitost a navedly mě na cestu sebe péče, hýčkání.

Když jsem potřebovala zvýšit sebevědomí stačilo se do tohoto snu navrátit a zeptat se v něm co mám dělat k úplné spokojenosti. Sen sám mě navedl a ukázal konkrétní cesty.

Do toho mi vždy v denním životě přišel někdo, kdo mi pomohl si opět mé sebevědomí zvýšit a zvědomit. Stále cítím, že je přede mnou kus cesty z plné sebevědomé celistvosti.

Když jsem slyšela "Lady Dermacol", obrovskou dámu, hovořit o kráse a sebe péči, došlo mi že cesta k sobě a je opravdu tou nejlepší cestou.


 

Jako snová koučka slýchávám hodně příběhů žen, které se stydí za své sny. Je pro ně osvobozující, když dostanou možnost interpretace a vysvětlení toho co se jim děje. Zároveň to pak vnáší i hlubší sblížení a prožívání orgasmické sexuality v denní realitě. Stojí za to, se otevřít i s tak intimním příběhem.



Kateřina Rae




10 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page